Speulhoes Alette

kleinschalige kinderdagopvang

Over het Speulhoes

Kinderdagopvang Speulhoes Alette
Misschien heeft je kind veel ruimte nodig om zich uit te leven en goed te kunnen bewegen. Of juist een plekje waar het zich even terug kan trekken. Bij Speulhoes Alette kan het allebei. Wij zijn een gezellige, kleinschalige kinderdagopvang gevestigd in Nooitgedacht, dichtbij Rolde. Onze kinderdagopvang is gevestigd aan de woonboerderij van Alette. Hier voldoen we aan alle eisen van een kinderdagopvang die gesteld worden in de Wet Kinderopvang.

Spelen bij de kinderdagopvang
Spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Daarom hebben we in onze kinderdagopvang speelgoed voor elke ontwikkelingsfase. Bovendien heeft je kind in de binnenruimte van Speulhoes Alette voldoende bewegingsvrijheid. Ook is er meer dan genoeg rijdend materiaal. En is er een verkleedkist, een keukentje en veel knutselmateriaal.

Speelgoed van de kinderdagopvang
Bij Speulhoes Alette is het speelgoed kindvriendelijk, maar ook duurzaam. Zo hebben we in onze kinderdagopvang bewust gekozen voor natuurlijk materiaal. Onze poppen zijn van antroposofische afkomst en zelf gemaakt door Alette. Natuurlijk hebben we in onze kinderdagopvang ook gewoon Duplo. Bergen zelfs!

Buiten bij Speulhoes Alette
Vindt je kind het ook zo fijn om buiten te spelen? Kinderdagopvang Speulhoes Alette heeft een groot grasveld waar je kind heerlijk en veilig kan spelen. De speeltuin is omgeven door een hek met een kindveilige sluiting die op slot kan. 

Slapen bij de kinderdagopvang
Heerlijk slapen in een eigen bedje. Dat kan bij Speulhoes Alette. Bij ons gaan de meeste kinderen na de lunch tegelijkertijd naar bed. Slaapt je kind graag met een speen of knuffel? Neem die gerust mee. Niets is zo fijn als lekker kunnen slapen. In onze kinderdagopvang stellen we hoge eisen aan de hygiëne. Daarom verschonen we dagelijks de bedden. Het beddengoed wassen we op negentig graden.

Buiten slapen bij Speulhoes Alette
Bij Speulhoes Alette is een slaapkamer met zes ledikanten. Daarnaast hebben we buiten twee slaaphuisjes staan. Hier kan je kind heerlijk in de gezonde buitenlucht slapen. Ook hebben we bij onze kinderdagopvang ruime, stevige kinderwagens. Hierin slapen de allerkleinsten. En is het mooi weer? Dan slapen ook zij buiten.